Partners overzicht

logoMiele Professional

Miele Professional concentreert zich op de productie van professionele producten op het gebied van professionele bedrijfsafwasautomaten, wasserijtechniek, laboratoriumtechniek, tandheelkundige en medische techniek. Overal waar gezocht wordt naar innovatieve high-end producten met een hoge reinigingsprestatie en hoge hygiënische eisen, wil Miele Professional de eerste keus zijn.
Bezoek deze partner
partner
partner

logoXVR Simulation

XVR Simulation gelooft in het verbeteren van de vaardigheden en expertise van hulpverleners en incidentbestrijders door middel van simulatie. Al onze programma’s bieden een meeslepende virtuele leeromgeving voor alle niveaus en is te gebruiken bij zowel mono- als multidisciplinaire trainingen. Meer dan 150.000 hulpverleners worden jaarlijks wereldwijd getraind met XVR.
Bezoek deze partner

logoMercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg NV

Mercedes-Benz Trucks BeLux is de invoerder van vrachtwagens van het Duitse merk met de ster uit Stuttgart. Zowel trucks voor lange afstand, als voor distributie of voor de bouw worden aangeboden. Mercedes-Benz gaat er prat op dat haar trucks het beste zijn uitgerust inzake veiligheidssystemen. Speciale voertuigen voor brandweer, vuilnisophaaldienst en dergelijke kunnen er eveneens besteld worden. Aarzel niet om contact op te nemen.
Bezoek deze partner
partner
partner

logoCWS Benelux

Specialist LCO2 decontaminatie Gespecialiseerd onderhoud van uw werkkledij toepassingen hygiëne vloerverzorging
Bezoek deze partner

logoScania Belgium nv-sa

Scania is een toonaangevende producent van zware bedrijfsauto’s, bussen, industrie- en scheepsmotoren. De onderneming telt wereldwijd bijna 50.000 medewerkers, heeft meerdere fabrieken in Europa en Latijns Amerika en is vertegenwoordigd in meer dan 100 landen In 2019 bedroeg de totale gefactureerde omzet SEK 152,4 miljard en was de nettowinst ruim SEK 17,4 miljard Voor meer informatie zie: www.scania.be Scania Belgium n.v. verzorgt in België en het groothertogdom Luxemburg de distributie en de service van Scania trucks en bussen. Een breed servicepakket van o.a. verhuur, leasing, onderhoud- en herstellingscontracten is geïntegreerd in het commerciële aanbod. Met 22 verdeel- en servicepunten, waarvan 14 in eigen beheer, gespecialiseerd in trekkers en zware vrachtwagens (>= 16 ton MTM), is Scania één van de belangrijkste spelers in de markt. Scania Belgium en zijn eigen verdelers, Scania Finance en Scania Parts Logistics te Oudsbergen stellen samen zo’n 1.400 personeelsleden tewerk in België.
Bezoek deze partner
partner
partner

logoRauwers

De Rauwers-groep verdeelt slimme oplossingen in België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland met een netwerk van meer dan 500 werkplaatsen. Onze oplossingen zijn gericht op het verhogen van de verkeersveiligheid (uitrusting voor noodvoertuigen, alcoholsloten, het gedrag van chauffeurs beïnvloeden via big data, ...), evenals het verbeteren van de mobiliteit en het oplossen van stedelijke uitdagingen (parkeerbeheer, gedigitaliseerd parkeerbeleid, dynamisch verkeersbeheer met sensortechnologieën, ...).
Bezoek deze partner

logoHobrand B.V.

Hobrand BV is sinds 1983 actief als dé totaalleverancier van hoogwaardige en kwalitatieve brandweermaterialen, reddingsmaterialen en veiligheidsmaterialen. Met ons uitgebreide productassortiment en premium merken voorzien wij o.a. brand- en hulpverleningszones, industrieën en overheidsinstanties van professionele uitrusting voor het bestrijden van incidenten, reddingsacties en het beschermen van mens en omgeving. Onze dienstverlening bestaat verder uit service, onderhoud, installatie, keuringen, verhuur en maatwerkprojecten. Vanuit onze vestigingen in Lier en Tiel (Nederland) staan wij voor u klaar.
Bezoek deze partner
partner
partner

logoe - BO Enterprises

Met de nieuwe grotere brandweerzones ontstaat voor heel wat zones de nood om centraal te kunnen werken. e-BO Enterprises centraliseert data en resources zodat informatie snel en efficiënt gedistribueerd kan worden zonder de kans op verlies van data. e-BO Enterprises levert diensten voor Alarm handling, Dispatching (hosting en software),Hosting van kritische applicaties, Hybride Cloud oplossingen, CCTV, Application pools, Integratie met EasyCAD, AbiWare, Bluebeam, etc. DELIVERING TRUST FOR YOUR CRITICAL BUSINESS BY CREATING AND IMPLEMENTING UNIQUE TELECOM , SAFETY & SECURITY SERVICES
Bezoek deze partner

logoHaagen Resque Training Products

De eerste trainingstool voor al uw hydraulisch gereedschap!
Bezoek deze partner
partner
partner

logoAbiom

Abiom is toonaangevend leverancier als het gaat om professionele mobiele communicatie voor publieke veiligheid in de Benelux. Service, ondersteuning en onze eigen ontwikkelafdeling staan centraal in het bedrijf; Het geeft ons een platform waarmee wij onze klanten volledig kunnen ondersteunen en producten volledig aan kunnen passen aan de wensen van onze klanten. Abiom staat dicht bij de gebruiker ‘in het veld’ en biedt u toonaangevende fabrikanten, de juiste distributiekanalen en een sterk partnernetwerk.¬
Bezoek deze partner

logoSafety & Detection

S&D staat voor Safety & Detection. S&D geeft trainingen en workshops op het gebied van meten en detecteren van gassen in besloten ruimten, industrie, brandweer en petrochemie. Daarnaast kan je bij ons terecht voor aankoop, huur en onderhoud van gasdetectie toestellen.
Bezoek deze partner
partner
partner

logoAbiWare bv

AbiWare is een softwarebedrijf dat in eigen beheer kwalitatieve softwareoplossingen ontwikkelt voor hulpverleningsdiensten, in het bijzonder brandweer, politie en ambulancediensten. Wij maken daarbij gebruik van de meest recente informatietechnologie op het gebied van webgebaseerde interfaces, apps, webservices en Cloud infrastructuur.
Bezoek deze partner

logoDecontex

Decontex is een gespecialiseerd bedrijf in het totaalonderhoud van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) en hoogtechnologische kledij zoals kogelwerende vesten, brandweerkledij, motorpakken, medische RX kledij,… We ontwikkelden onze eigen technologie, gebaseerd op het gebruik van vloeibare CO2, om onze klanten snel, efficiënt en op een duurzame milieuvriendelijke manier te dienen. Tevens zorgt deze technologie er ook voor dat de levensduur van de kledij verlengd wordt.
Bezoek deze partner
partner
partner

logoBIGvzw

BIG is ontstaan vanuit de Brandweer en al meer dan 40 jaar actief. BIG verzamelt en valideert informatie over gevaarlijke stoffen. Jaarlijks brengt BIG een selectie van de databank uit op verschillende media, de BIG Kaleidos full, Mobile en Online en het Brandweerinterventieboek voor gevaarlijke stoffen. De VAP (Visual Accident Perimeter), een tool om een accuraat beeld te krijgen van mogelijke dispersie tijdens een incident, is nu ook beschikbaar voor iOS en Android. BIG volgt de nieuwste ontwikkelingen op de voet en is daarom volop meegestapt in de gamification van incident management opleidingen. Iedereen ziet de voordelen van e-learning en virtual reality simulations in maar hoe begin je aan zoiets? BIG is de uitgelezen partner om samen met u content voor e-learning via XVR te genereren of BIG kan u ook kant-en-klare lessen aanbieden voor XVR en XVR360 om interventies waarbij gevaarlijke stoffen betrokken zijn in te oefenen. Het BIG-team staat steeds voor u klaar.
Bezoek deze partner

logog-company

g-company zet zich in om organisaties te helpen transformeren en flexibeler te worden. Wij weten dat business transformatie niet alleen over technologie gaat. Het gaat over mensen en processen. Het is nooit een snelle oplossing, maar een continue reis!
Bezoek deze partner
partner