Workshop in beeld.
13/10/2022 am 07:27

Samenwerken, hoe zorg je ervoor dat samen hulp verlenen leuk blijft.

share-square share-square share-square share-square
Model van Patrick Lencioni

Elk team groot of klein worstelt met 5 frustraties. Hoe kan je die verhelpen? Het model van Patrick Lencioni vertaald naar de praktijk van samen-werken in een hulpverleningszone. 

Ine Huysentruyt

Ine Huysentruyt

Aan de hand van praktijkvoorbeelden , deelt Ine haar ervaringen, inzichten en tips om tot een optimalere samenwerking te komen, in teams van operationelen, niet-operationelen en gemixte teams.

 

Iedereen met een hart voor de brandweer én op zoek naar duurzame werkrelaties is welkom.

Ine Huysentruyt
Ine Huysentruyt

Ine Huysentruyt, richtte in 2020 het adviesbureau ‘Atelier Connecter’ op. Als experte in HR en organisatieontwikkeling focust ze op duurzame werkrelaties, open dialoog en verbinding op de werkvloer. Het resultaat: een optimalere samenwerking met een hoger rendement.

De afgelopen 14+ jaar was ze actief in diverse KMO’s en de publieke sector. Ze werkte met eigen en externe teams. In goede samenwerking én in gespannen werking. Zo zag ze de impact van verbinding en open dialoog of het gebrek eraan. Zowel op de mensen als op de processen. Zowel in het heden als richting de toekomst. Van 2015 t.e.m. 2020 werkte ze voor Hulpverleningszone Fluvia. Ze werkt vanuit een oplossingsgericht kader, geeft helder advies en reikt praktische hulpmiddelen aan waar werkgevers, verantwoordelijken en medewerkers zelf mee aan de slag kunnen. Haar praktijkervaring vult ze aan met recente inzichten uit de gedragseconomie, motivatiepsychologie, positieve psychologie, marketing en bemiddeling.

Sinds 2021 is ze erkend bemiddelaar in arbeidsrelaties en sociale zaken. Een masterdiploma Sociologie en Human Resource Management had ze al op zak.

Meer info: www.atelierconnecter.be https://www.linkedin.com/in/inehuysentruyt/